Тернопільські спортсменки привезли нагороди з чемпіонату Європи з пауерліфтингу

power chehia 08 2021 1 lys 1 1Чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед всіх вікових груп відбувся у чеському місті Плзень. За право називатися «найсильнішою державою європейського континенту» з 2 до 8 серпня боролися в складі збірних команд різних країн 283 спортсмени. Серед них і троє представниць Тернопільської області, які мали честь представляти нашу державу в складі збірної команди України, – повідомляє Федерація пауерліфтингу області.

Зокрема, у дівчачій групі (до 18 років) виступали Полянська Марія (вагова категорія до 52 кг) та Бздир Софія (вагова категорія до 63 кг), а серед юніорок (до 23 років) – Канюка Олена (вагова категорія до 57 кг). Ці троє спортсменок є вихованками Тернопільської обласної ДЮСШ з літніх видів спорту, і право виступу на міжнародному турнірі в складі збірної команди України дівчата вибороли на чемпіонаті України з пауерліфтингу, який відбувся в квітні цього року.

power chehia 08 2021 1 lys 1Отож, у перший день змагань європейської першості у Чехії збірна України серед дівчат завоювала 5 золотих та 4 срібні медалі, посівши перше командне місце! А тернополянки в актив української команди долучили дві срібних нагороди.

Підхопили тріумфальну естафету на чемпіонаті Європи після юнаків та дівчат і наші юніорки, теж завоювавши перше командне місце! Канюка Олена з Тернополя на європейському п’єдесталі здобула для команди срібну медаль.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com