Борці з Тернопільські області призери міжнародного турніру в Угорщині

українська командаУчні Борщівської Дитячо-юнацької спортивної школи Артем Тісногуз та Богдан Коритко стали призерами І-го Міжнародного турніру з вільної боротьби в угорському Сарваші, неподалік Будапешта, де брали участь команди із восьми країн світу США, Франції, Німеччини, Естонії, Румунії, Польщі, Угорщини та України.

Коритко 3Артем Тісногуз, перемігши всіх суперників технічно, став чемпіоном турніру у ваговій категорії до 52кг, а Богдан Коритко, поступившись німецькому та американському борцям, здобув бронзову нагороду у ваговій категорії до 56кг. Наші хлопці, вихованці Руслана Антонюка на цих змаганнях представляли Спортивний клуб ім.Богдана Сцібайла "ГалТер'S" (Галичина-Тернопіль-Sport), який угорські колеги люб'язно запрошують на свої спортивні заходи уже багато років поспіль.

Протягом наступного тижня наші борці залишатимуться у Сарваші, інтенсивно тренуючись з представниками восьми країн світу, у тому числі і з США на V-му літньому міжнародному спортивно-тренувальному таборі з вільної боротьби.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com