Тернопільська легкоатлетка Наталя Стребкова здобула «срібло» на міжнародних змаганнях у Будапешті

strebkova tokio 2021 1 1У Будапешті на міжнародних змаганнях, які входять до серії World Athletics Continental Tour, тернопільська легкоатлетка Наталія Стребкова, виступаючи у бігу на дистанції 3000 метрів з перешкодами, фінішувала другою з результатом - 9:32.05, що є її особистим рекордом, повідомляють в обласному управлінні фізичної культури та спорту.

«Важкий сезон тренувань і змагань. Відчувала, що цього року в найкращій своїй фізичній формі в житті. І нарешті 3000 м з перешкодами особистий рекорд - 9.32,05! Дякую Будапешт та World Athletics Continental Tour Bronze meeting за цей шанс, який вдалось втілити на 90%. Бо зажди хочеться краще», - написала Наталя Стребкова на своїй сторінці у соцмережах. ⠀

Наталя Стребкова – майстер спорту України міжнародного класу, представляє ФСТ «Динамо» та обласну школу вищої спортивної майстерності (тренери Романчук С.І, Степанюк О.І.), учасниця Олімпійських Ігор у Токіо-2020, де була єдиною представницею від Тернопільської області від української збірної виступала у бігу на 3000 метрів з перешкодами.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com