Юна важкоатлетка з Хоросткова успішно виступила на чемпіонаті світу у Саудівській Аравії

vazhka daderko 10 2021 300Юна важкоатлетка з Хоросткова Аліна Дадерко у складі національної збірної бере участь у Чемпіонаті світу серед кадетів до 17 років 2021. Такі змагання до 13 жовтня триватимуть у Саудівській Аравії, місті Джидда.

Незважаючи на те, що Аліні лише чотирнадцять років, вона впевнено показала себе серед старших за віком суперниць і, виступаючи у ваговій категорії 45 кг, з результатом 54 кг у ривку, 66 кг у поштовху та 120 кг у сумі двоборства, посіла восьме місце, повідомляють в обласному управлінні фізичної культури та спорту.

За словами тренера спортсменки Ярослав Ваверчак, на змаганнях у Джидді Алінка покращила свій результат, який показала на чемпіонаті Європи (51 кг у ривку і 64 кг у поштовху), де, власне, і пройшла відбір на світову першість, отримала новий досвід стартів світового рівня та великий стимул до подальшої роботи і тренувань.

Аліна Дадерко представляє обласну ШВСМ, де тренується також під керівництвом Вікторії Шаймарданової, є вихованкою Хоростківської ДЮСШ.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com