Триває обласний відеоконкурс «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» під час карантину

зарядка дітиВідкритий обласний відеоконкурс «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» під час карантину розпочався й триватиме до 15 листопада.

Відеоролики, надіслані на конкурс, повинні відображати рухову активність на свіжому повітрі або в приміщенні. Участь у цих креативних, творчих та цікавих змаганнях можуть взяти усі бажаючі, без вікових обмежень. Роботи мають бути авторськими, і допускається лише один відеоролик від одного автора.

Надсилати їх потрібно на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/.

Переможцю та призерам обласного відеоконкурсу «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» будуть вручені медалі, відзнаки та сувенірна атрибутика з логотипом Центру. Також відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» нагородять авторів та учасників десяти найпопулярніших відео.

Більше інформації щодо участі у конкурсі можна дізнатись на сайті https://www.oblsport.te.ua/.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com