У Теребовлі відбувся спортивно-оздоровчий квест “Ми – за здоровий спосіб життя”

У Теребовлі на стадіоні спортивного комплексу “Колос” відбувся спортивно-оздоровчий квест “Ми – за здоровий спосіб життя” серед студентів Університету третього віку.

IMG 762d4775ee81243c744beff866d90541 V

З чудовим бадьорим настроєм учасники та учасниці зібрались, щоб взяти участь у спортивно-оздоровчому квесті. Спочатку вони взяли участь у фітнес-зарядці, після цього організатори запропонували учасникам цікаві інтелектуально-розважальні вправи, які підняли спортивний дух учасникам заходу, адже вони, окрім цього ще взяли участь у спортивній ході на три кілометри.

Адже спортивна та оздоровча хода стимулює роботу серцевого м’яза. Медики довели, якщо людина щодня ходить хоча б протягом години, ймовірність серцево-судинних захворювань знижується на 70 %. Адже прогулянки на природі – це не тільки ні з чим не порівняна насолода, але й ефективний засіб проти багатьох захворювань, в тому числі й онкологічних. Так спеціалісти Всесвітнього фонду ракових досліджень оцінивши схильність 5,5 тисяч жінок до раку молочної залози, дійшли висновку, що щоденні прогулянки тривалістю до 45 хвилин у посильному темпі на 45% знижують ризик цього небезпечного захворювання через те, що фізична активність стимулює обмін речовин та процеси очистки організму.

Розуміючи користь від оздоровчої та спортивної ходи, учасники із захопленням взяли участь у спортивній події.

Після проходження дистанції у три кілометри, усі, хто подолав задану відстань, отримали відзнаки від Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com