До Дня Святого Миколая стартує обласний дитячий конкурс малюнка на спортивну тематику

konkurs maliunka mykolai anons 11 2020 1 1Стартує обласний дитячий конкурс малюнка до Дня Святого Миколая на спортивну тематику «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

Усі надіслані роботи на Конкурс мають відображати малюнок на спортивну тему. Роботи, які подаються на Конкурс, мають бути авторськими. Малюнки повинні бути виконані власноруч, без допомоги інших осіб.

Роботи надсилайте до 15 грудня на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або через месенджер на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/

Роботи авторів будуть опубліковані у соціальній мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

З умовами проведення конкурсу можна ознайомитись у положенні.

Автори десяти найпопулярніших малюнків у двох вікових категоріях будуть відзначені сувенірною атрибутикою та відзнаками з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та призами.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com