Спортсмени з Тернопілля здобули на чемпіонаті України з джиу-джитсу вісім медалей

dziu dzhitsu 11 2021 1 1Чемпіонат України з джиу-джитсу відбувся у місті Кривий Ріг. Учасниками змагань стали понад триста кращих спортсменів з 16 областей України, які виступали у різних вікових категоріях: від наймолодших - 8-9 років, і до старших 21 року, повідомляють в управлінні з фізичної культури та спорту.

Цей турнір був відбірковим для участі у національній збірній України на наступний рік, відтак діти до 13 років демонстрували майстерність, аби потрапити до молодіжного складу збірної, а від учасники 16-17 років і старші – серед дорослих спортсменів. Поєдинки відбувались впродовж двох днів – в перший - у категорії «файтинг» (близький контакт), а наступного - у категорії «не-ваза» (боротьба).

Тернопілля на змаганнях представляли тринадцятеро спортсменів – вихованців обласної Федерації джиу-джитсу, які вибороли це право, ставши переможцями та призерами чемпіонату області із джиу-джитсу, що проводився напередодні. В результаті у здобутку наших спортсменів на змаганнях у Кривому Розі вісім нагород - одна золота, чотири срібних і три бронзових.

Відтак усі призери стали претендентами до національної збірної України у своїх вікових групах.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com