Боксери з Тернополя вибороли «золото» і «срібло» на Всеукраїнському турнірі у Львові

box 12 2021 800 1 1Днями у Львові проходив традиційний XIX Відкритий всеукраїнський турнір з боксу на призи призера Олімпійських ігор Андрія Котельника.

 

Цього року у змаганнях взяли участь понад 150 боксерів 2004-2005 років народження із двадцяти областей України, а також команди з Молдови та Ізраїлю. Честь Тернопільської обласної Федерації боксу відстоювали троє спортсменів, у здобутку яких золота і срібна нагороди, повідомляють в обласному управлінні фізичної культури та спорту.

Так, вихованець ОДЮСШ з літніх видів спорту і обласної школи вищої спортивної майстерності Назар Чеверда, який виступав у ваговій категорії 92 кг, піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу і став переможцем.

box 12 2021 1«У першому поєдинку Назар достроково переміг сильного спортсмена з Дніпра, майстра спорту, чинного призера чемпіонату Європи», - розповідає тренер спортсмена Анатолій Фірман.

А ще один тернопільський боксер Микола Загородний став срібним призером турніру, посівши друге місце у ваговій категорії 71 кг. Спортсмен є вихованцем КУТОР ТО ШВ.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com