Юні біатлоністи Тернопільщини здобули золоті медалі чемпіонату України

biatlon sianky 12 2021 1 1Чемпіонат України з біатлону серед юнаків і дівчат до 18 років днями проходив на Львівщині в селі Сянки. Виступили та показали хороші результати на цих змаганнях й тернопільські біатлоністи, зазначають в обласному управлінні фізичної культури та спорту.

biatlon sianky 12 2021 300 2Так, серед юнаків старшої вікової групи Назарій Парадовський із Шумщини став чемпіоном України в короткій індивідуальній гонці з чотирма вогневими рубежами, допустивши лише три промахи із двадцяти пострілів. Серед дівчат середньої вікової групи першою фінішувала у гонці переслідування з чотирма вогневими рубежами Тетяна Тарасюк.

Серед дівчат старшої вікової групи в індивідуальній гонці Ірина Тарасюк фінішувала п’ятою, Катерина Ільницька – восьмою та Іванна Драбик – п’ятнадцятою.

У класичних естафетах від Тернопільщини стартувала тільки команда дівчат старшої вікової групи в складі Катерини Ільницької, Ірини Тарасюк та Тетяни Тарасюк, які стали чемпіонками України. Наші спортсменки більше як на одну хвилину випередили найближчих суперниць із команди Чернігівської області, що здобула срібло.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com