Тернополянин Тарас Радь на чемпіонаті світу із зимових видів спорту здобув повний комплект медалей

rad lillehamer 25 01 2022 1 1Представник Тернопільського «Інваспорту», майстер спорту України міжнародного класу з лижних перегонів та біатлону, Тарас Радь на чемпіонаті Світу із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору виборов «золото».

Змагання проходили у норвезькому містечку Ліллехаммері. Відтак, в останній день перегонів, виступаючи у лижній змішаній мікс естафеті 4×2,5 км, Тарас Радь разом із колегами по команді Людмилою Ляшенко та Павлом Балем вибороли золоті нагороди. Таким чином, на змаганнях світової першості нашому землякові вдалося здобути повний комплект медалей: окрім «золота» у лижній змішаній мікс естафеті, Тарас завоював також «срібло» у біатлоні на середній дистанції у 10 км та «бронзу» у біатлоні-спринт на дистанції 6 км.

Звернемо увагу, що у медальному заліку чемпіонату Світу із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору у норвезькому Ліллехаммері Україна посіла друге місце, завоювавши шість золотих медалей із двадцяти однієї нагороди, які стали у здобутку українських спортсменів. Третє місце у команди США з шістьма золотими медалями і шістнадцятьма загалом.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com