Незаконну порубку та перевезення лісу, а також крадіжку деревини зареєстрували правоохоронці на території трьох територіальних громад

derevoБлизько 21:00 в селі Куряни Нараївської територіальної громади працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вантажівку, завантажену деревиною. При перевірці документів з'ясувалося, що дані кубометражу та породи деревини не збігаються із вписаними у маршрутному листі. За попередньою інформацією, чоловік мав перевозити 5 кубів бука, а в результаті віз майже 7 кубів граба.
Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 3 статті 246 ККУ. Встановлюють правоохоронці де вирубана деревина і на яку суму. Гужову підводу, завантажену сосною, зупинили правоохоронці на дорозі. Жодних документів на деревину у жителя Вишнівецької громади не було. Не каже чоловік звідки і куди віз п'ять шестиметрових стовбурів сосни. Це з'ясовують працівники відділення поліції №1 м.Ланівці. За даним фактом відкрите кримінальне провадження відповідно до частини 4 статті 185 ККУ. Незаконну порубку двох дерев породи граб та клен зафіксували слідчі відділення поліції №1 м.Шумськ. Чоловіка на території природно-заповідної зони, поблизу села Сураж, побачили місцеві мешканці та викликали поліцію. У ході перевірки стало відомо, що невідомий вирубував дерева. На момент приїзду слідчої групи чоловік встиг зрубати два дерева. Тепер за ці незаконні дії йому доведеться відповідати у суді. Триває слідство. Працівники поліції нагадують, що за незаконну порубку, перевезення, зберігання чи збут лісу передбачене покарання у вигляді штрафу, арешту, обмежження і навіть позбавлення волі.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com