Справу організованої злочинної групи, яка збувала наркотики у спортклубі Тернополя, скеровано до суду

3WhatsApp Image 2020 01 24 at 10.15.05 1Більше року тривало досудове розслідування щодо організованого злочинного угруповання, яке займалося масовим виготовленням та розповсюдженням наркотиків.

В ході масштабної спецоперації, яка тривала на території Тернопільської, Хмельницької та Київської областей, правоохоронними органами, одночасно проведено сімдесят обшуків.

Оперативники затримали 12 осіб, причетних до наркозлочинів. Їм тримають під вартою, повідомляють у Відділі комунікації поліції.

За словами Василя Джиджори, начальника управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області, його працівники спільно з слідчими ГУНП та детективами не один місяць документували групу осіб, яка виготовляла та розповсюджувала метамфетамін.

Під час обшуків у підозрюваних вилучили більше кілограма наркотиків та психотропних речовин у твердих, кристалічних, порошкоподібних та інших формах, зброю, боєприпаси, готівкові кошти у національній та іноземній валюті, засоби зв’язку.

2WhatsApp Image 2020 01 24 at 10.15.04 2

Організував незаконний підробіток тридцятип’ятирічний житель Тернополя-власник одного зі спортклубів. Його брат й товариш підібрали спільників, які не лише розповсюджували наркотики, але й захищали підлеглих у разі будь-якого нападу.

Всі учасники угрупування – люди віком від 20 до 33 років. Вони отримували від організатора метамфетамін і займалися його продажем. За попередніми даними, у день такий бізнес приносив від 25 до 50 тисяч гривень.

5WhatsApp Image 2020 01 24 at 10.16.23 1

Досудове розслідування завершено, усі дванадцять підозрюваних постануть перед судом за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у складі організованої злочинної групи.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com