Сергій Надал: Я закликав всіх берегтися, а сам не вберігся

54955454854 11131314Міський голова Тернополя Сергій Надал перейшов на режим самоізоляції та роботи з дому через інфікування коронавірусом

Надал інфікувався, його заступники - здорові

Допис Сергія Надала на його сторінці у фейсбуці став шоком для багатьох. 

«Тернополяни, друзі. Маю досить неприємну новину. Отримав результати тесту на ковід 19. Тест позитивний. Я захворів.

Надал розповів, що у зв’язку зі специфікою роботи він регулярно здає тести протягом останніх п’яти місяців. Така ж процедура для його заступників та інших членів команди. Вони мають спеціальний режим роботи у зв’язку з необхідністю щодня спілкуватись з великою кількістю людей. 

Міський голова повідомив, що за даними останнього тестування жодний із заступників, керівників комунальних установ і управлінь ради не виявився інфікованим. За словами Надала, на жаль, заходи, яких він жорстко дотримувався і закликав інших, не дозволили вберегтись від підступної хвороби.

Які симптоми у мера Тернополя?

Сергій Надал розповів, що відчуває неприємний біль в горлі та інші симптоми, на які, можливо би навіть не звернув уваги, якби не результати тесту. Загальний стан він вважає нормальним, та переходить на режим роботи з дому. Він перебуває у контакті з лікарями, на думку яких потреби у госпіталізації немає.

Мер керуватиме з домашнього кабінету 

Міський голова розповів про те, як планує організувати свою роботу в умовах вимушеної самоізоляції.

«Протягом найближчих двох тижнів планую працювати з дому у режимі жорсткої самоізоляції. Мобільний зв’язок і інтернет, на щастя, дозволяють бути в курсі всіх справ і дистанційно бути в контакті з моєю командою. Це випробування для мене, для них, для моєї родини. Вірю, що ми це подолаємо і разом станемо сильнішими.

Планую регулярно тримати усіх вас в курсі ситуації», - розповів міський голова Тернополя

Протягом останніх тижнів Сергію Надалу довелось контактувати з великою кількістю людей. Він проводив численні наради і об’їзди міста для контролю ремонтних робіт, відкриття Гаївського моста, підготовки шкіл до навчального року, перевіряв готовність лікарень в умовах зростання статистики захворюваності на коронавірус, займався організаційними питаннями до дня міста.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com