На Тернопільщині рятувальники ліквідували 6 пожеж на відкритій території

пожежа рятувальники 48На Тернопільщині протягом вихідних рятувальники ліквідували 6 пожеж на відкритій території.

«12 вересня о 13:23 в місті Борщів на вулиці Промислова виникла пожежа сміття на відкритій території на площі 150 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8 ДПРЧ Управління.

О 13:38 в селі Плебанівка Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 700 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12 ДПРЧ Управління.

О 15:21 в селі Базаринці Збаразького району виникла пожежа сміття на відкритій території на площі орієнтовно 4 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4 ДПРЧ Управління.

О 17:22 в селі Старе Місто Підгаєцького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 4 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 14 ДПРЧ Управління.

О 21:15 в селі Озеряни Бучацького району виникла пожежа пожнивних залишків на відкритій території на площі орієнтовно 600 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9 ДПРЧ Управління.

13 вересня о 21:20 в селі Переволока Шумського району виникла пожежа післяжнивних залишків на площі орієнтовно 4 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9 ДПРЧ Управління», - інформує обласне Управління ДСНС.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com