Тернополяни уже подали на «Громадський бюджет 2021» 16 проєктів

громадський бюджет проєктиНа «Громадський бюджет 2021» Тернопільської міської територіальної громади вже подано 16 проєктів.

Нагадаємо, що прийом проєктів триває до 30 вересня. На реалізацію ідей, які найбільше підтримають жителі громади, з місцевого бюджету буде спрямовано понад 15,5 млн грн.

Перелік поданих проєктів:

Проєкт №1 – «Комплексна модернізація території прилеглої до шкіл №26 та №27 (бульв. П. Куліша) для зайняття різними видами спорту» - проєкт передбачає облаштування футбольного поля, волейбольного та баскетбольного майданчиків, преміум тренажерів, освітлення, відео нагляду, а також проведення благоустрію, влаштування фотозони.

Проєкт №2 – «Рамка для вимірювання температури та перевірки наявності металевих предметів Uniview USS-SC100A-TM для відвідувачів поліклініки КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» ( вул. Р. Купчинського, 14).

Проєкт №3 – «Капітальний ремонт під’їзних шляхів комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська комунальна лікарні швидкої допомоги»», реалізація якого сприятиме зручному під’їзду машин екстреної медичної допомоги, комфортному та безпечному транспортуванню пацієнтів між корпусами, швидкій і якісній роботі технічних служб та безпечному пересуванню пацієнтів, відвідувачів і персоналу територією лікувального закладу.

Проєкт №4 – «Облаштування дитячо-спортивного майданчика за адресою вул. Карпенка, 4» - встановлення великого дитячого ігрового комплексу, лавки та урни для сміття, огорожі та покриття.

Проєкт №5 – «Створення сучасного спортивного майданчика на вул. Київській, 3» - облаштування ігрової зони з гумовим покриттям, встановлення ліхтарів, смітників, лавочок.

Проєкт №6 – «Модернізація спортивного майданчика по вул. Чалдаєва 1-5» - модернізація спортивного майданчика із заміною огорожі, встановленням тенісного корту, а також облаштуванням підліткового спортивного містечка.

Проєкт №7 – «Street Workout площадка», де будуть встановлені вуличні тренажери та модернізація огорожі міні футбольного поля на вул. Довженка, 11.

Проєкт №8 – «Встановлення міні–футбольного поля на території Тернопільської ЗОШ № 14»  - створення належних умов для відпочинку дітей та молоді, занять фізичною культурою та спортом, для впровадження та поширення здорового способу життя.

Проєкт №9 – «Легкоатлетичний стадіон з футбольним полем для занять спортом» на просп. Степана Бандери, 14 – облаштування зони спортивного відпочинку зі штучним покриттям для бігу та новими огороджувальними сітками.

Проєкт №10 – «Безпечна школа»  –встановлення системи відеоспостереження на території ЗОШ №18 (просп. Степана Бандери, 14) у кількості п’яти  камер та огородження території школи.

Проєкт №11 – «Один масив - один двір» – встановлення спортивних елементів для занять спортом і активного відпочинку молоді і мешканців будинків на вул. Є. Коновальця, 2, 4, вул. І. Репина, 16, вул. М. Вербицького, 2 та інших жителів Тернополя.

Проєкт №12 – «Мікрорайон Канада - для активних людей» - облаштування спортивного майданчика для жителів будинків на вул. М. Вербицького, 10, 5, 6, 7, 1; вул. П. Чубинського, 2, 4.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com