На «Громадський бюджет 2021» подано вже 36 проєктів

бюджет гр 555Станом на 24 вересня на участь у «Громадському бюджеті 2021» уже подано 36 проєктів жителями Тернопільської міської територіальної громади.

Нагадуємо, що прийом проєктів триває до 30 вересня. На реалізацію ідей, які найбільше підтримають жителі громади, з місцевого бюджету буде спрямовано понад 15,5 млн грн.

Перелік проектів, як подали на даний момент:

Проєкт №1 – «Комплексна модернізація території прилеглої до шкіл №26 та №27 (бульв. П. Куліша) для зайняття різними видами спорту» - проєкт передбачає облаштування футбольного поля, волейбольного та баскетбольного майданчиків, преміум тренажерів, освітлення, відео нагляду, а також проведення благоустрію, влаштування фотозони.

Проєкт №2 – «Рамка для вимірювання температури та перевірки наявності металевих предметів Uniview USS-SC100A-TM для відвідувачів поліклініки КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» ( вул. Р. Купчинського, 14).

Проєкт №3 – «Капітальний ремонт під’їзних шляхів комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська комунальна лікарні швидкої допомоги»», реалізація якого сприятиме зручному під’їзду машин екстреної медичної допомоги, комфортному та безпечному транспортуванню пацієнтів між корпусами, швидкій і якісній роботі технічних служб та безпечному пересуванню пацієнтів, відвідувачів і персоналу територією лікувального закладу.

Проєкт №4 – «Облаштування дитячо-спортивного майданчика за адресою вул. Карпенка, 4» - встановлення великого дитячого ігрового комплексу, лавки та урни для сміття, огорожі та покриття.

Проєкт №5 – «Створення сучасного спортивного майданчика на вул. Київській, 3» - облаштування ігрової зони з гумовим покриттям, встановлення ліхтарів, смітників, лавочок.

Проєкт №6 – «Модернізація спортивного майданчика по вул. Чалдаєва 1-5» - модернізація спортивного майданчика із заміною огорожі, встановленням тенісного корту, а також облаштуванням підліткового спортивного містечка.

Проєкт №7 – «Street Workout площадка», де будуть встановлені вуличні тренажери та модернізація огорожі міні футбольного поля на вул. Довженка, 11.

Проєкт №8 – «Встановлення міні–футбольного поля на території Тернопільської ЗОШ № 14» - створення належних умов для відпочинку дітей та молоді, занять фізичною культурою та спортом, для впровадження та поширення здорового способу життя.

Проєкт №9 – «Легкоатлетичний стадіон з футбольним полем для занять спортом» на просп. Степана Бандери, 14 – облаштування зони спортивного відпочинку зі штучним покриттям для бігу та новими огороджувальними сітками.

Проєкт №10 – «Безпечна школа» –встановлення системи відеоспостереження на території ЗОШ №18 (просп. Степана Бандери, 14) у кількості п’яти камер та огородження території школи.

Проєкт №11 – «Один масив - один двір» – встановлення спортивних елементів для занять спортом і активного відпочинку молоді і мешканців будинків на вул. Є. Коновальця, 2, 4, вул. І. Репина, 16, вул. М. Вербицького, 2 та інших жителів Тернополя.

Проєкт №12 – «Мікрорайон Канада - для активних людей» - облаштування спортивного майданчика для жителів будинків на вул. М. Вербицького, 10, 5, 6, 7, 1; вул. П. Чубинського, 2, 4.

Проєкт №13 - « Будь здоровий, живи активно - це стильно, позитивно» - оновлення, доукомплектовування сучасними тренажерами дитячого простору за адресою: просп. Злуки, 55, 53, 59.

Проєкт №14 – «Спортивно дитячий комплекс «Спорт Тайм»» - облаштування на масиві «Сонячний» дитячого комплексу зі штучним покриттям, огорожею, дитячими (балансир, гойдалки, качалка, гірка, пісочниця) і спортивними елементами (вуличні тренажери).

Проєкт №15 – «Освітлення вул. Ю. Словацького» - встановлення сучасного вуличного освітлення на вул. Ю. Словацького та двох нерегульованих пішохідних переходів (перший - неподалік ТОЗШ №4 та житлового будинку на вул. Словацького, 6, другий - біля перехрестя вулиці Словацького та бульвару Т. Шевченка).

Проєкт №16 – «Капітальний ремонт гімнастичного спорядження «Здорові діти»» - облаштування на території школи №7 (вул. Юності, 11) гімнастичного комплексу InterAtletika UT131.

Проєкт № 17 – «Зелений простір для відпочинку та дозвілля» - даним проектом передбачається створення сучасного громадського простору площею близько 2000 кв.м. по вул. Київська, 1 із екологічним вектором для дозвілля і відпочинку мешканців густонаселеного мікрорайону Сонячний - міні паркова зона посеред багатоповерхової забудови.

Проєкт № 18 – «Безпечний двір» - встановлення камер відеоспостереження та відео нагляду на проспекті Степана Бандери 106. Завдяки спільним зусиллям та скоординованій роботі мешканців, також правоохоронних органів та органів місцевої влади, встановлення камер відеоспостереження допоможе в розкритті кримінальних діянь та запобіганню їх вчинення.

Проєкт № 19 – «Спортивний майданчик на вул.Злуки 7А «SportLife»» - будівництво та облаштування унiверсального спортивного майданчику для активних видiв спорту ( футбол, волейбол, баскетбол, великий тенic) з штучним покриттям.

Проєкт № 20 – «Капітальний ремонт волейбольного поля» - На території школи №7 по вул. Юності, 11, волейбольна площадка знаходиться в аварійному стані. Будівництво майданчика дасть можливість дітям грати в волейбол і займатись спортом, так як в цьому мікрорайоні відсутні спеціалізовані майданчики для гри раніше зазначеного виду спорту.

Проєкт № 21 – «Спортивний простір» - облаштування спортивного майданчика поряд з будинком № 6 по вул. Над Яром». Проект передбачає встановлення комплексу антивандальних вуличних тренажерів, які дадуть можливість тренуватися усім бажаючим.

Проєкт № 22 – «Оновлення спортивно-оздоровчого комплексу на території ЗОШ № 11 м.Тернополя» для організацій та проведення навчально-тренувальних заходів та проведення різноманітних спортивних свят.

Проєкт № 23 – «Здорова молодь - сильна держава». Проект передбачає облаштування спортивного майданчика на якому були б встановлені вуличні тренажери на вул. Бережанська, 10.

Проєкт № 24 – «Облаштування нового спортивно-дитячого майданика на місці старого та непридатного для подальшої експлуатації дитячого майданчика на бульварі Данила Гаицького 4,8,10».

Проєкт № 25 – Сучасний дитячий майданчик "Містечко мрій" на Тарнавського, 12, 14, 16. Завдяки реалізації цього проекту діти зможуть проводити своє дозвілля на свіжому повітрі, активно та весело, а головне безпечно.

Проєкт № 26 - Облаштування спортивного майданчика біля будинку №3 по вул. Лук'яновича, 3 шляхом встановлення спортивного інвентаря, тренажерів для дорослих та дітей, а також лазанок для дітей старше 7 років.

Проєкт № 27 - Відпочинкова територія «Затишне дозвілля» - спорудження сучасної відпочинкової зони на проспекті Бандери, 86. На цьому місці встановлять бруківку, катальпи та інші зелені насадження, доглянутий газон, спортивні тренажери для підлітків та юнацтва, качелі для дітей та лавочки для старшого покоління мешканців Тернополя.

Проєкт № 28 - Відкритий освітній простір для мешканців мікрорайону "Канада" на території ЗОШ №23. Метою проєкту є приведення території школи до сучасного естетичного вигляду, створення зручного та безпечного освітнього простору на свіжому повітрі для мешканців мікрорайону.

Проєкт № 29 – «Оздоровчо-спортивний осередок на Юності» - проєкт спрямований на удосконалення інфраструктури вул. Юності, 3, що забезпечить загальнодоступність використання осередку мешканцями міста для відпочинку, занять спортом, усвідомлення значущості здорового способу життя, фізичної підготовки та фізичного розвитку для повноцінного життя людини; підтримки дітей з особливими потребами.

Проєкт № 30 – «АРТ-територія» - на території Тернопільської спеціальної ЗОШ ТМР ТО по вул. Сахарова, 4 планують створити сучасні необхідні умови для забезпечення дозвілля, оздоровлення, розвитку різноманітних творчих здібностей, збереження народних традицій та духовних цінностей, зміцнення здоров’я дітей, розвиток інтересу до історії та культури свого народу.

Проєкт № 31 – «Здорова нація» - Головною метою проекту є створення належних умов для: - заняття спортом; - спонукання до здорового способу життя; - організації дозвілля дітей та молоді по вул. Генерала Тарнавського, 26.

Проєкт №32 – «Центр фізичного відновлення «Опора»» - передбачає створення сучасного професійного центру фізичного відновлення для школярів і дорослих, які під керівництвом досвідчених тренерів зможуть покращувати своє здоров’я на інноваційному обладнанні в приміщенні загальноосвітньої школи №5 по вул. Камінна 2.

Проєкт № 33 – «Прилітай до нас, лелеко» - передбачається капітальний ремонт благоустрою території Перинатального центру ІІ рівня по вул. Купчинського, 14 КНП ТКМЛ №2; ремонт під’їздних шляхів, облаштування пішохідних доріжок, озеленення та створення зони відпочинку для пацієнток та відвідувачів

Проєкт № 34 – « Дитячий технопарк» майбутнього при Комунальному закладі Тернопільської міської ради «Станції юних техників» на вул. Київська, 3б - Реалізація проекту дозволить осучаснити матеріальну базу лабораторій сучасним обладнанням, що дасть можливість тернопільській молоді отримувати сучасні інженерні знання та навички, готуватися до навчання у вищих навчальних закладах технічного спрямування.

Проєкт № 35 - Облаштування навчально-розвиваючої мистецької локації на свіжому повітрі Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич» по вул. Макаренка, 1а - дасть змогу вчителям та учням організовувати навчальні, виховні, мистецькі та спортивні заходи на свіжому повітрі для учнів закладу освіти, учителів, батьків та усіх тернополян.

Проєкт №36 – «Благоустрій подвір’я Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич» по вул. Макаренка, 1а - зробить подвір’я школи привабливішим та стане родзинкою навчального закладу. Учні матимуть можливість більше часу проводити на подвір’ї (що зараз є актуальним для навчальних закладів), проводити спортивні заходи, конкурси, квести.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com