На Тернопільщині донька до смерті побила матір

DSCN4551Бригада лікарів швидкої допомоги констатувала смерть 75-річної жительки села Жабинці Гусятинського р-ну. Трагедія сталася в неділю, 4 жовтня.

На тілі пенсіонерки медики виявили чисельні травми обличчя та голови, а також сліди крові, які вже намагалися змити. Медикам донька загиблої розповідала, що матір невдало впала.

Виїхавши на місце події, поліцейським вдалося з’ясували, що того дня донька святкувала свій 50-річний ювілей. Коли ж гості стали розходитися, старенька матір намагалася вийти зі своєї кімнати, аби попрощатися з ними, проте іменинниця кинулася до пенсіонерки, заштовхала її назад до помешкання і веліла не виходити. Пенсіонерка, обурена поведінкою нетверезої доньки, замахнулася на неї палицею, на яку опиралася під час ходьби, та родичка вихопила тростину і взялася гамселити немічну матір. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

- У тому, що саме вона заподіяла смерть рідній людині 50-річна зловмисниця не хотіла зізнаватися, - розповів заступник начальника-начальник слідчого відділення Гусятинського відділення поліції Олександр Янцевич. - За її версією – мати впала, вдарилася і від цього померла. Донька навіть пробувала відмити сліди крові, проте була нетвереза і робила це незграбно.

DSCN4565

Правоохоронці вирішують питання про обрання підозрюваній міри запобіжного заходу.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com