Школи Тернопільщини отримали конструктори LEGO

jpg 60112Навчальні заклади Тернопільщини отримали сучасні розвиваючі конструктори LEGO.

Як зазначає начальник управління освіти і науки ОДА Ольга Хома, LEGO Foundation допомагає з перших років впровадженням на Тернопільщині реформу нової української школи. Відтак уже неодноразово навчальні заклади отримували сучасні розвиваючі конструктори.

26 листопада відбулася чергова передача гуманітарної допомоги організації LEGO Foundation для підтримки і впровадження нової української школи на теренах області. Відтак Тернопільщина отримала більш як 11 тисяч наборів «Шість цеглинок».

LEGO об'єднує в собі елементи гри та експериментування, допомагає дітям фантазувати, будувати, втілювати в життя свої задуми, захоплено працювати і бачити відмінний результат. Та основна мета всіх конструкторів – правильний розвиток дитини. Завдяки LEGO можна отримати велику кількість корисних навичок та знань.

За словами класного керівника молодших класів Ірини Перепилиць, такі конструктори використовують від першого до 4 класу на всіх уроках. Діти дуже задоволені, адже таке навчання є більш активним, динамічним та творчим.

jpg 5233

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com