На Тернопільщині злодії обікрали будинок, ключ від якого знайшли на підвіконні

ключ злЗловмисники проникли до будинку пенсіонерки одного із сіл Лановецького району, знайшовши ключ від вхідних дверей.

68-річна жінка помітила зникнення значної суми грошей з оселі: понад 2800 доларів та 22 тисячі гривень й про це повідомила у поліцію.

Виїхавши на місце події, слідів проникнення в будинок сторонніх осіб правоохоронці не виявили. Потерпіла і сама не могла зрозуміти, коли і за яких обставин зникли гроші. Працівники поліції опитавши місцевих жителів, з’ясували, що напередодні у селі бачили незнайомих чоловіка та жінку, котрі пересувалися на автомобілі. Вони ходили дворами під приводом купівлі пір’я та горіхів.

Причетними до крадіжки виявилися двоє мешканців Хмельниччини: 24-річна жінка та 20-річний чоловік. Їх правоохоронці розшукали за місцем їхнього проживання. Вони зізналися у протиправному. Чужі гроші встигли витратити.

Виявилося, до будинку пенсіонерки злодії проникли за допомогою ключа, який побачили на підвіконні. Знайшовши сховок з грошима, втекли з чужого помешкання, зачинивши за собою вхідні двері. Потерпіла, повернувшись додому, і не помітила візиту сторонніх осіб. Крадіжку виявила наступного дня, коли знадобилися гроші.

Поліцейські перевіряють зловмисників на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території області. Вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com