Зловили злодія, який обкрадав дачі у Тернопільському районі

232222112121215Невідомого, який обкрадав дачі в Тернопільському районі, піймали правоохоронці.

Про серію крадіжок на лінію "102" почали надходити повідомлення від жителів села Буцнів Тернопільського району. Люди розповідали, що в їхніх будинках побували невідомі.

Один з потерпілих - житель Тернополя. Чоловік будинок у селі використовував, як дачу, а тому на момент скоєння злочину там не був. Пенсіонер припустив, що до середини невідомий проник в період з 9 по 12 квітня.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що досередини невідомий проникав шляхом віджиму металопластикових вікон. З будинку заявника виніс телевізор, електроплиту, електролобзик, шліфувальну машину та тример. Зібравши речові докази, оперативники встановили особу ймовірного підозрюваного.

15DSCN8395

За кілька годин вони з'ясували і його місцеперебування. Це - житель села Велика Березовиця, 1999 року народження. Чоловік уже неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини. У скоєному він зізнався. Вирішується питання про оголошення йому підозри згідно статті 185 частина 3 ККУ та обрання міри запобіжного заходу.

Частину речей правоохоронці повернули власнику, решту підозрюваний встиг здати до ломбарду. Перевіряють чоловіка і на причетність до інших злочинів, вчинених на території даного дачного кооперативу.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com