На Тернопільщині заочно засудили «ЛНРівця»

ЛНР 42424На Тернопільщині до 15 років позбавлення волі заочно засуджено терориста «ЛНР» із Луганщини.

У 2015 році обвинувачений добровільно вступив до «15-го батальйону територіальної оборони народної міліції луганської народної республіки», де його було призначено на посаду спочатку командира взводу, а пізніше - заступника командира батальйону з озброєння.

Перебуваючи у вказаному військовому формуванні, луганчанин упродовж 2015 - 2017 років брав участь у злочинній діяльності терористичної організації «ЛНР» на тимчасово окупованій території Луганської області. Обвинувачений організовував перевірки технічного стану озброєння і військової техніки, а також її видачі бійцям зазначеного батальйону для ведення бойових дій проти військовослужбовців ЗС України та працівників правоохоронних органів на лінії розмежування в районі населених пунктів Калинове, Молодіжне, Михайлівка та Золоте Попаснянського району Луганській області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління Служби безпеки України в Тернопільській області, повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com