Силовики Тернопільщини знешкодили групу терористів. На території області проходили тактико-спеціальні навчання

28DSC03158Четверо озброєних терористів заїхали на територію Тернопільської області. Аби не сталося протиправного - весь особовий склад Національної поліції підняли по тривозі.

На в'їздах та виїздах у місто та райцентри виставили блокпости, повідомляють у Відділі комунікації поліції Тернопільської області. Займалися виявленням та нейтралізацією невідомих працівники служби безпеки України, бійці спецпідрозділу КОРД та інші силові структури краю.

У ході оперативних заходів правоохоронці встановили і транспорт, на якому пересуваються диверсанти. За кілька годин після спецоперації, зловмисників знешкодили.

28DSC 0084

Усе це - сценарій, який реалізовували силовики в рамках антитерористичних навчань. Заходи проводилися на території однієї з інфраструктур Тернопільщини.

В умовах, наближених до реальних, підрозділи боротьби з тероризмом відпрацювали комплекс спільних дій, спрямованих на виявлення та локалізацію «зловмисників». Після цього бійці спецпідрозділів провели навчальну штурмову операцію зі знешкодження «диверсантів».

28DSC03157

У тренуваннях брали участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

У ході відпрацювань фахівці перевірили захищеність об’єктів критичної інфраструктури, у тому числі енергетичної і транспортної систем регіону.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com