На дорогах Тернопільщини в результаті автопригод четверо людей постраждали, один - загинув

ДТП 34548754На дорогах Тернопільщини, троє людей, серед яких малолітній, потрапили під колеса транспортних засобів. На жаль, одна людина не вижила.

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталася на території Козівської громади. Під колеса автомобіля Opel-Omega потрапив 31-річний житель села Кальне. Чоловік помер на місці.

dtp 145.14

Зазнала травм 27-річна мешканка обласного центру. На вулиці Дружби в Тернополі на неї здійснила наїзд водійка, що перебувала за кермом автомобіля Honda. Кермувальниця втекла, проте поліцейські встановили її місцезнаходження. Потерпіла госпіталізована.

Під колеса автомобіля потрапив 5-річний тернополянин. Хлопчик, граючись у дворі будинку, що по вулиці Довженка, раптово вибіг на дорогу, де в цей час проїжджала за кермом автомобіля Кіа Rіо 34-річна тернополянка. Дитину з травмами доставлено до медичного закладу.

Внаслідок ДТП травм зазнали ще двоє учасників дорожнього руху – жителька столиці, котрій на парковці поблизу залізничного вокзалу у Тернополі на ногу наїхав водій невідомого авто. Зловмисника поліцейські розшукують. А також водій автомобіля Mercedes-Benz, котрий не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся. ДТП трапилося поблизу Теребовлі. Водій з травмами госпіталізований.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com