Набір на проєкт «Обрії майбутнього» вже відкрито!

74574574745Klitschko Foundation та Аспен Інститут Київ запускають восьмий 5-денний філософський онлайн-семінар для підлітків, який допоможе учасникам/цям розвинути навички критичного та креативного мислення, сформувати цілі на майбутнє та визначити свій життєвий шлях.

«Обрії майбутнього» — філософський онлайн-семінар для підлітків, який допоможе учасникам/цям розвинути навички критичного та креативного мислення, сформувати цілі на майбутнє та визначити свій життєвий шлях.

Проєкт відбудеться 26-30 жовтня. До участі запрошуємо вмотивованих підлітків віком 14-16 років, які навчаються у 10 класі, готові мислити нестандартно, взяти на себе відповідальність за зміни у суспільстві і стати рупором прогресивних ідей. Дедлайн подачі анкет - 8 жовтня.

Як відбуватимуться цьогорічні «Обрії майбутнього 8.0»?

Крок №1: Заповнення анкети. Подати анкету можуть хлопці та дівчата з усіх регіонів України, які навчаються в 10 класі. Важливо заповнити анкету на всі 100%!

Крок №2: Отримання листа про підтвердження участі. 

Крок №3: Підготовка до проєкту. Учасники заздалегідь отримають збірку матеріалів для попереднього ознайомлення з темами через класичні філософські тексти та біографії лідерів.

Крок №4: Знайомство з учасниками та командою організаторів у чаті. 

Крок №5: Старт проєкту. Обговорення в Zoom разом з командою та організаторами. 

Крок №6: Завершення «Обріїв майбутнього». Отримання сертифікату. 

Крок №7: Підготовка до локального проєкту. Кожен учасник та учаcниця має релізувати власний проєкт «Обрії майбутнього». Протягом процесу підготовки учасників завжди супроводжуватиме наша команда. 

Крок №8: Підсумки проєкту.

«Обрії майбутнього 8.0» — класна можливість не лише зустріти однодумців, подискутувати на різноманітні теми, це й шанс розвинути свої навички: креативне та критичне мислення. Це ідеальний простір для тих, хто хоче ділитися своїми думками і бути почутим. 

Дізнатися більше про проєкт та подати анкету можна тут: https://bit.ly/3cLrGFY

«Кожен підліток в своєму житті приходить до питань які стосуються визначення свого власного “Я”, вони є особливо важливими в період особистісного становлення, — підкреслює Ігор Єфименко, менеджер проєктів Klitschko Foundation, —  Саме наш онлайн-семінар “Обрії майбутнього”  надає можливість знайти відповіді на ці питання. Під час обговорень класичних та сучасних філософських текстів, кожен має змогу розкрити в собі потенціал до діалогу та осмислити свої підліткові запити».

Проєкт проводиться у партнерстві з Аспен Інститут Київ. Це — українська позапартійна громадська спілка, що підтримує становлення ціннісно-орієнтованого лідерства, сприяє розвитку культури діалогу та створює можливості для обміну ідеями. 

Директор програмного розвитку Аспен Інституту Київ Денис Полтавець зазначає: «Здебільшого Аспен Інститут Київ проводить свої програми для лідерів українського суспільства, які представляють його різні сектори та професії. Але ми зрозуміли, що діалог є не менш важливим і для молодих людей. Тому і започаткували програмний напрям Aspen Teens, в рамках якого спільно з Klitschko Foundation ми проводимо семінари «Обрії майбутнього».

Не втрачайте часу та реєструйтесь на проєкт!

Більше інформації за лінком: https://bit.ly/3cLrGFY

Для довідки:

Klitschko Foundation – благодійна організація, що розвиває громадянське суспільство в Україні. Через неформальну освіту підлітки і молодь опановують навички XXI століття, впроваджують здоровий спосіб життя, стають екологічно свідомими, вчаться проєктного підходу у житті, навчанні та у майбутній професії. Випускники проєктів організовують освітні заходи для однолітків та колег, таким чином стають амбасадорами змін у своїх громадах.

Сайт: https://www.klitschkofoundation.org/

Аспен Інститут Київ – українська позапартійна громадська спілка, що підтримує становлення ціннісно-орієнтованого лідерства, сприяє розвитку культури діалогу та створює можливості для обміну ідеями. На виконання своєї місії Аспен Інститут Київ залучає до діалогу лідерів  бізнесу, державного врядування, представників академічної спільноти, медіа, культурних проектів та громадянського суспільства.

Сайт: https://aspeninstitutekyiv.org/

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com