Шахрай представився батьком атовця й збирав кошти

2009WhatsApp Image 2021 09 20 at 14.38.59 1На Тернопільщині волонтери та учасники бойових дій на сході України привели до поліції чоловіка, який збирав кошти, користуючись чужими документами. Шахрай приїхав до нас з Вінницької області. В Заліщиках він прийшов до одного з храмів і попросив священика про допомогу.

Незнайомець розповів історію про те, що його син після поранення в зоні проведення операції об'єднаних сил лікувався у Вільнюсі. Проте помер, а грошей для перевезення тіла у родини немає. Тому звертається до парафіян, допомогти зібрати необхідну суму.

Священнослужитель погодився і після служби "батькові" віддали усі пожертви, а це - дві тисячі гривень. Чоловік гроші забрав, викликав таксі та поїхав у іншу церкву.

Таку ж історію розповів ще одному священику. Проте отець попросив в підтвердження слів документи і запросив хлопців, які також воювали на Сході. Бійці перевірили дані, які надав "батько" і з'ясували, що копії документів належать жителю сусідньої області. Чоловік дійсно воював в зоні проведення ООС та був поранений, але не помер, а пройшов реабілітацію й працює за місцем проживання.

Жителі Заліщик привели шахрая до поліції, де він віддав усі гроші і зізнався у злочині. За вигадану історію чоловік постане перед судом.

Перевіряють вінничанина і на причетність до інших схожих злочинів та з'ясовують звідки у нього копії чужих документів.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com