Оперативники Тернопільщини затримала двох «злодіїв в законі» з Грузії

DSC01043Двох іноземців наближених до лідерів кримінального світу, які перебували на території України з порушенням міграційних правил, виявили оперативники карного розшуку Тернопільщини.

За словами заступника начальника Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Степана Яцуха, обидва уже «сиділи» за розбої та майнові злочини на території Грузії та Російської Федерації.

«Одного із них разом з групою осіб, наближених до лідерів кримінального світу зі статусом "злодії в законі" в листопаді 2017 року правоохоронці затримали та видворили з України без права повернення. Проте ми отримали оперативну інформацію, що іноземець знову тут, а жодних відміток про перетин кордону нема»,- розповів правоохоронець.

DSC01039

У Тернополі підозрюваний «опікувався» земляками, які приїжджали з метою незаконних заробітків. Він їм шукав житло та допомагав після злочину залишати область. Відомо, що за допомогою іноземця на Тернопільщину свого часу заїхало 3 групи квартирних злодіїв та дві, які спеціалізувалися на розбоях та крадіжках з авто. Усіх зловмисників оперативники викрили та затримали.

DSC01045 1 2

Вирішується питання про примусове видворення чоловіків з України із забороною в'їзду.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com