В останню неділю вересня відзначають Всеукраїнський день дошкілля

День вихователяЩороку в останню неділю вересня, у Всеукраїнський день дошкілля, звучать слова подяки працівникам дошкільних закладів освіти, які в Україні виховують понад мільйон дошкільнят.

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до дітей та своєї справи. Від професіоналізму, терпіння і мудрості вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини залежить наше майбутнє. Дитячий садок – це Країна дитинства, в якій господарюють найменші мешканці нашої країни – дітки віком від 2 років. І допомагають їм добрі, щирі, люблячі дорослі: вихователі, помічники вихователів, музичні керівники, інструктори з фізичної культури, медсестри, психологи, логопеди, дефектологи.

Цьогоріч роботодавці, які працюють у цій сфері подали в службу зайнятості Тернопільщини майже 100 вакансій вихователів та помічників вихователів у дитсадках та НВК. З них 82 були укомплектовані за сприяння місцевих підрозділів служби зайнятості.

З нагоди свята вітаємо усіх працівників сфери дошкільного виховання та зичимо миру, добра, здоров’я, родинного затишку!

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи

Тернопільського обласного центру зайнятості

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com