Тернопільські правоохоронці викрили юного «закладчика»

DSC01341У Тернополі затримали 18-річного закладчика канабісу та амфетаміну. Юнак близько місяця пропрацював в інтернет-магазині із продажу нарковмісних речовин. За один сховок хлопець отримував від 60 до 100 гривень.

За словами начальника управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області ДБН НПУ Михайла Димиди, в ніч з 11 на 12 жовтня тернополянина в центрі міста зупинили працівники поліції. Поводився юнак підозріло та нервувався. В ході розмови він зізнався, що розвозить по Тернополю закладки з нарковмісними речовинами.

DSC01343

Тернополянин добровільно віддав рештки товару і сказав, що за кілька годин встиг зробити 30 закладок на одному з мікрорайонів міста. Ще кілька пакуночків оперативники виявили за місцем проживання. В асортименті підозрюваного були канабіс та амфетамін.

За протиправні заробітки юнак відповідатиме перед законом згідно ч.2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com