У Тернополі на вул. Галицькій триває будівництво дощового колектора та нової автомобільної дороги

budivnitstvo novogo doshchovogo kolektora na dorogi na vul galitskiy u ternopoli 5У Тернополі триває будівництво дощового колектора на вулиці Галицькій. Фахівці обіцяють, що після завершення робіт значно покращиться навколишнє техногенне середовище та відведення дощових і талих вод з території прилеглих мікрорайонів міста.

«На колекторі цими днями завершується влаштування напірної каналізації, далі розпочнуться роботи із заміни самопливного колектора від каналізаційної насосної станції. І вже після завершення цих робіт буде відкрито для проїзду легкових автомобілів дорогу від транспортної розв’язки біля двоаркового мосту до вул. Енергетичної і далі до просп. Злуки (біля Фабрики меблів «Нова»)», - додає начальник відділу технагляду Олег Вітик.

budivnitstvo novogo doshchovogo kolektora na dorogi na vul galitskiy u ternopoli 3

Звернемо увагу, що зараз також на вул. Галицькій ведуться роботи з влаштування нової автомобільної дороги, яка уже незабаром сполучатиме вул. Збаразьку з вул. Енергетичною з виїздом на просп. Злуки.

budivnitstvo novogo doshchovogo kolektora na dorogi na vul galitskiy u ternopoli 4

На даний час на вул. Галицькій дорожники прокладають дорогу з двома смугами руху загальною шириною 5,75 м. На об’єкті завершується влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття і незабаром дорога буде доступною для проїзду автотранспорту.

 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com