На Тернопільщині дебошира, який побив поліцейського, взято під варту

55443432 676665Житель Теребовлянщини, що вдарив поліцейського упродовж найближчих 2 місяців перебуватиме під вартою. Віповідне рішення прийняв суд.

18 листопада правоохоронці виконували ухвалу суду про примусовий привід до суду чоловіка, обвинуваченого за ст. 126-1 КК України (насильство у сім’ї), повідомляють у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Дебошир, від протиправних дій котрого неодноразово страждали родичі, не бажаючи виконувати вимоги працівника правоохоронного органу, умисно наніс удар кулаком поліцейському в обличчя. До правопорушника застосували спецзасіб – кайданки та затримали його.

Зазначимо, що на розгляді Теребовлянського районного суду вже перебувають 3 кримінальні провадження про насильство у сім’ї, у яких обвинувачений жодного разу не з’явився за повістками.

Довідково: За статтею 345 КК України максимальне покарання за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових – 5 років позбавлення волі.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com