За розповсюдження дитячої порнографії та шантаж неповнолітньої жителю Теребовлянщини загрожує до 12 років позбавлення волі

суд дит порноТридцятирічному жителю Теребовлянщини правоохоронці інкримінують розповсюдження дитячої порнографії.

За словами начальника відділення поліції №3 Теребовлі Андрія Купчака, підозрюваний впродовж тривалого часу товаришував із шістнадцятирічною сусідкою.

У ході спілкування вони обмінювалися власними фотографіями інтимного змісту. За деякий час чоловік перестав цікавити неповнолітню. Вона намагалася уникати зустрічей з ним, не відповідала на телефонні дзвінки.

Це не влаштовувало підозрюваного і він різними методами хотів повернути подругу – погрожував їй викласти усі інтимні фото в соцмережі. Коли дівчина відмовилася, то “залицяльник” частину фотографій надіслав її друзям. Про переслідування та шантаж дізналися батьки дівчини і повідомили про це у поліцію.

Під час проведення санкціонованого обшуку поліцейські під процесуальним керівництвом Теребовлянської місцевої прокуратури вилучили телефон і іншу комп’ютерну техніку на якій зберігалися фото не лише потерпілої, є але й інших дітей.

Чоловікові обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Справу щодо обвинуваченого слідчі Тернопільщини скерували до суду. Зловмиснику загрожує від 2 до 12 років позбавлення волі.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com