Всі. Свої та Visa запускають конкурс «Новорічний вішліст» для підтримки локальних брендів

vishlist2Другий рік поспіль найбільша платформа українських брендів Всі. Свої та платіжна система Visa організовують конкурс «Новорічний вішліст» у межах якого даруватимуть речі від українських виробників.

Долучитися до “Новорічного вішліста” може кожен охочий у Instagram-акаунті Всі. Свої. 

«Щороку перед новорічними святами всі складають подарункові вішлісти – списки речей, які мріють отримати або планують придбати. Для себе, рідних, друзів і загалом всіх своїх. Ми пропонуємо скласти такий список з локальних брендів, щоб підтримати українських виробників і популяризувати національні товари», – кажуть організатори конкурсу.

Умови участі дуже прості: потрібно обрати 7 бажаних речей від українських брендів та опублікувати список у себе в Instagram-сторіз. Біля кожної речі слід тегнути бренд-виробник, а також обов’язковою позначити сторінки @vsi.svoi та @visaua_official. Детальніше про умови конкурсу за посиланням.

Вішлісти можна складати як для себе, так і для друзів, колег і рідних. А також – включати товари всіх категорій: одяг, взуття, аксесуари, гастрономія, кераміка, текстиль, косметика, декор тощо. Сума вартості подарунків у списку бажань не має перевищувати 10 тисяч гривень. 

Переможців визначатимуть щоп’ятниці за допомогою сервісу Random. Кожного тижня протягом грудня та першого тижня січня Всі. Свої рандомно обиратимуть щасливчика, якому даруватимуть повний комплект речей з його вішлісту.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com