На Тернопільщині в будинку ледь не згоріла жінка

пожежа 54404335454Горіли будинки, кіоски та сміття: на Тернопільщині минулої доби трапилось чотири пожежі, в одній з яких ледь не згоріла жінка.

11 січня зранку в с. Великі Гаї Великогаївської територіальної громади Тернопільського району на вул. Хмельницького виникла пожежа житлового будинку, внаслідок якої знищено речі домашнього вжитку на площі 5 м кв., пошкоджено твердопаливний котел, а також облицювання стін та стелі в кімнаті будинку. Пожежу ліквідовано підрядниками Головного управління ДСНС Тернопільщини.

О 17:53 у с. Великі Куськівці Борсуківецької територіальної громади Кременецького району сталася пожежа житлового будинку. В кімнаті перебувала малорухома власниця будинку, яка не могла самостійно пересуватись. Вогнем знищено перекриття будинку на площі 1 м кв., пошкоджено стіну будинку на площі 1 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом. Даний будинок та власницю помешкання врятовано.

О 22:34 у м. Тернопіль на вул. Київській виникла пожежа продуктового кіоску з поширенням вогню на хлібний кіоск. Внаслідок пожежі знищено металевий продуктовий кіоск та товар в ньому на загальній площі 5 м кв., пошкоджено стіну та внутрішнє облицювання хлібного кіоску на площі 3 м кв. Під час гасіння вогню пожежниками врятовано три кіоски.

12 січня о 04:10 у м. Тернопіль на вул. Шашкевича виникла пожежа сміття в сміттєвому контейнері, внаслідок якої знищено сміття та пластиковий сміттєвий контейнер на загальній площі 2 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються, зазначають в Головному Управлінні ДСНС у Тернопільській області.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com