На Тернопільщині є попит на фахівців у сфері бухгалтерії

бкхгалтер 6775755Попит на бухгалтерів на ринку праці Тернопільщини існує постійно. Упродовж І півріччя 2020 року роботодавці області мали потребу в 237 фахівцях цієї професії, з них 181 вакансія укомплектована службою зайнятості. Говорить директор Тернопільського обласного центру зайнятості Василь Олещук.

За інформацією відділу організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості на 15 липня 2020 року є потреба в укомплектуванні 11 вакансій бухгалтерів із зарплатою до 10 тис. грн. Фахівці цієї професії потрібні у Тернополі, Тернопільському, Борщівському, Бучацькому, Монастириському, Підволочиському та Шумському районах Тернопільської області.

Якщо Ви бухгалтер за освітою, зареєстровані у службі зайнятості як безробітний і бажаєте підвищити свою кваліфікацію, за спрямуванням служби можна навчатися за напрямом: «Комп’ютеризований бухгалтерський облік» у Рівненському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ України. Навчання проводиться за груповою формою, у т.ч. дистанційно, протягом 1 місяця. Після завершення - слухачі отримують свідоцтво про підвищення кваліфікації.

За більш детальною інформацією зверніться до районних філій Тернопільського обласного центру зайнятості та Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com