Понад 9,3 мільярдів гривень – внесок Тернопільщини до Зведеного бюджету України

податки 58382908Платники податків Тернопільщини продовжують підтримувати державу у складний воєнний час сплаченими податками. Завдяки цьому бюджет стабільно наповнюється коштами для забезпечення Збройних Сил України та соціальних виплат, наголосили у секторі інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Тернопільській області.

Так, упродовж семи місяців цього року платники області спрямували до Зведеного бюджету України 9 млрд 309,4 млн грн податків та зборів. Вдалося забезпечити приріст порівняно з аналогічним періодом минулого року, який склав понад 1,5 млрд грн або ж 20 відсотків. Про це повідомив в.о. начальника ГУ ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун.

До державної скарбниці від наших краян надійшло понад 4,6 млрд гривень. Серед основних бюджетоформуючих платежів лідирують податок з доходів фізичних осіб – 2,1 млрд грн, податок на додану вартість – майже 1,5 млрд грн та податок на прибуток – 591,7 млн гривень.

Доходи ж місцевих бюджетів упродовж січня-липня склали майже 4,7 млрд гривень.

Податкова служба Тернопільщини щиро дякує платникам за відповідальне ставлення до сплати податків та вагомий внесок у фінансову підтримку держави.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com