13 жовтня запрошують підприємців на захід «КРАФТ: Мистецтво створювати унікальне»

zahid 5 ndash 09102024r

Підприємців запрошують та усіх, хто цікавиться крафтом, творчістю та бізнесом, відвідати 13 жовтня у просторі «Open Space Ternopil» тематичний пізнавальний захід «КРАФТ: Мистецтво створювати унікальне».

Під час заходу на учасників очікують круті спікери та крафтове натхнення:

Володимир Ярема, засновник Козівської ремісничої броварні, розповість про створення унікального крафтового пива та поділиться секретами свого успіху.

Марія Головко, засновниця Крафтової сироварні Marusi, відкриє таємниці виготовлення натуральних сирів та свого шляху в бізнесі.

Це не просто лекція – це шанс зустрітися з експертами, почути реальні історії успіху та отримати натхнення для власних проектів.

Локація: простір «Open Space Ternopil», вул. Доли, 9 (біля краєзнавчого музею, Площа Героїв Євромайдану).

Вхід безкоштовний, за умови попередньої реєстрації.

Не пропустіть можливість! Реєструйтеся зараз та приходьте на зустріч з тими, хто перетворює ремесло в справжнє мистецтво.

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com