20 жовтня в «Open Space Ternopil» відбудеться зустріч з лідерами думок «Власний бізнес-особистий досвід»

zustrich 20102024

Тернополян запрошують 20 жовтня о 15:00 год відвідати зустріч «Власний бізнес – особистий досвід» в просторі «Open Space Ternopil». Під час заходу ви матимете унікальну можливість зустрітися з лідерами думок, які поділяться своїм досвідом успішного ведення бізнесу.

Однією зі спікерів зустрічі стане Тетяна Чайковська, засновниця бренду «Samobutni» та проєктна менеджерка «Студії «Чайковський». Вона розповість про свій шлях до успіху, виклики та перемоги, які супроводжували її на шляху підприємництва.

Участь у заході безкоштовна, але необхідна попередня реєстрація. Зареєструватися можна тут.

Місце проведення: Open Space Ternopil, вул. Доли, 9 (вхід від краєзнавчого музею з Площі Героїв Євромайдану).

Не пропустіть можливість отримати цінні поради та натхнення для власних бізнес-ідей!

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com