Тернопільське ТОВ «АГАТА СТАЛЬКОНСТРУКЦІЯ» пропонує роботу

2021 05 27 1На замовлення ТОВ "АГАТА СТАЛЬКОНСТРУКЦІЯ" відбувся міні-ярмарок вакансій, організований фахівцями Тернопільського міськрайонного центру зайнятості. Роботу пропонували менеджеру зі збуту та підсобним робітникам на виробництві.

Заступниця директора з персоналу даного підприємства Олеся Ліфиренко презентувала компанію, ознайомила безробітних із умовами праці та її оплати, вимоги до працівників, соціальними гарантіями та корпоративними принципами роботодавця, можливістю проходження навчання на робочому місці, перспективами кар’єрного росту, а також продемонструвала презентаційні матеріали.

«ТОВ «АСК» працює з 2010 року у сфері виробництва металевих дверей і вікон. Підприємство обладнане технікою відомих світових марок, співпрацює з кращими постачальниками сировини і комплектації, постійно розширює та вдосконалює асортимент продукції. Компанія активно формує дилерську мережу в Україні», - розповіла пані Олеся.

2021 05 27

Міні-ярмарок вакансій відвідали два десятки безробітних, які поспілкувалися з представницею роботодавця, а ті, хто успішно пройшов співбесіду, були запрошені на підприємство для подальшого вирішення питання працевлаштування.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com