Як знайти роботу оператора ПК

На сучасному ринку праці найбільш затребувані спеціальності ті, які передбачають роботу з комп’ютером. Саме до цієї категорії можна віднести оператора ПК. Сам термін має досить широке тлумачення. До нього відносять працівників, зайнятих введенням даних, обробкою інформації або роботою з певним програмним забезпеченням. Деякі посади вимагають проведення аналітики і складення графіків.

Посадові обов’язки і основні вимоги до кандидата

фото 1

Оператор ПК потрібен у різних сферах: банківській, медичній, транспортній, інформаційній. Чим ширше перелік його функціональних обов’язків, тим вищі вимоги пред’являються до кваліфікації кандидата. Відповідно, відрізняється і розмір заробітної плати. Спеціаліст по набору текстів працює за мінімальні розцінки, тоді як оператор, який займається обробкою товарної документації, має набагато вищий оклад.

До кола службових повноважень оператора ПК входить наступне:

  • - ведення бази даних;
  • - пошук і обробка інформації;
  • - ведення документообороту компанії;
  • - робота з офісною технікою;
  • - оновлення інформації на сайті компанії.

Як правило, вимоги до оператора ПК доволі скромні. Перш за все йому необхідно досконало володіти офісними програмами:

  • - Microsoft Excel;
  • - Outlook;
  • - Microsoft Word.

Важлива риса для оператора — уважність. Необхідно вносити коректні дані та при необхідності оперативно оновлювати базу.

Для успішного виконання роботи потрібні такі якості, як відповідальність і старанність. Окрім того, важливо вміти швидко і якісно обробляти значні об’єми інформації. Додатковою перевагою для кандидата буде наявність вищої або незакінченої вищої освіти.

фото 2

Робітник, який працює за комп’ютером, повинен бути готовим до необхідності проводити більшість часу на одному місці. Така робота є досить монотонною, тому вона не підходить людям, які прагнуть різноманітності. Окрім того, не варто обирати цей способі заробітку здобувачам, у яких поганий зір. Постійне перебування біля екрану монітору може негативно вплинути на стан здоров’я.

Гарантія вигідного працевлаштування

Співпраця зі спеціалізованим порталом jobs.ua відкриває широкі можливості для пошуку роботи як у власному місті, так і в інших регіонах країни. На сайті представлені тисячі актуальних вакансій, що дозволяє підібрати діяльність, яка відповідає навичкам та побажанням до зарплати. Кожне оголошення проходить перевірку перед публікацією на ресурсі, що дозволяє мінімізувати потенційні ризики.

Для підвищення шансу на отримання хорошої роботи варто розмістити свої дані в базі онлайн-резюме на сайті. Адже деякі роботодавці шукають працівників саме шляхом підбору підходящих анкет.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com