Понад 60 брендів та успішні колаборації — результати першого етапу ініціативи #підтримайсвоїх

253545 35353Серед учасників проєкту – бренд правнучок Марії Приймаченко, унікальні бізнеси зі створення дизайну інтер’єрів та автентичні шоу-руми.

25 березня фешн-платформа C-Element запустила ініціативу #підтримайсвоїх. Українські бренди заповнювали форму, відповіді з якої редакція оперативно виставляла на сайт.

У такий спосіб український бізнес мав змогу безкоштовно розповісти про себе під час карантину, коли офлайн активності було неможливо реалізувати. За 2 місяці проєкту заявки подали понад 60 брендів. Ініціативу підтримали інформаційна агенція “Журналіст”, блогерка та колумністка Майя Тульчинська, жіноча екосистема WE ARE та комунікаційна агенція ZVYAZOK.

“Коли ми запускали #підтримайсвоїх, дуже боялися, що буде мало заявок. Адже робили акцент на тому, аби бренди самі розповідали про себе. Тобто це - не класичні інтерв’ю. Це - питання, відповідаючи на які будь-який власник/ця можуть розповідати про свій продукт, його філософію, можливості. Однак, уже в перші дні заявок було більше десяти - і ми зрозуміли, що ініціатива запрацювала”, – розповідає Катерина Кухарчук, співзасновниця C-Element.

Серед учасників проєкту – бренд правнучок Марії Приймаченко, одяг від дружин-близнючок братів Капранових, дерев'яні столи та світильники, для створення яких не страждає жодне дерево, бренд одягу для тварин та їхніх господарів, модельна агенція з безкоштовним навчанням для моделей, ексклюзивні сумки ручної роботи та кілька брендів якісних дитячих іграшок і одягу. Також – найрізноманітніші творчі ініціативи: театр поза театром U!ZAHVATI, інноваційний центр мистецтв Muzprostir Collaborate, де вчать розуміти музику, а не тільки грати на музичних інструментах, настільні ігри та онлайн-школа української вишивки.

“Ініціатива #підтримайсвоїх вкотре продемонструвала, скільки в Україні неймовірних людей, які роблять справді унікальний продукт. Це стосується як матеріалів, так і формату чи подачі концепції. Наш проєкт довів: в Україні існують якісні продукти на різний смак, аудиторію та гаманець”, – додає Марія Моложон, співзасновниця C-Element.

Проєкт підтримали інформаційна агенція “Журналіст”. На її сайті журналісти викладають підбірки з брендами, що подали заявку до ініціативи. Блогерка Майя Тульчинська на своїх сторінках у соцмережах розповідає про проєкти, які її вразили. А комунікаційна агенція ZVYAZOK запропонувала учасникам #підтримайсвоїх антикризовий пакет зі знижкою на професійну фотосесію та контент-план на 2 місяці за ціною одного.

"Для мене цей проєкт про можливість рости, допомагаючи рости іншим. І хоча ми зовсім юні, як агенція, я дуже добре знаю – зерно потрібно сіяти в правильний ґрунт. І зерно потрібно добре підготувати перед цим. Тоді буде добрий врожай", – коментує Дарка Ліхт, засновниця та креативний директор комунікаційної агенції ZVYAZOK.

Ініціатива #підтримайсвоїх триватиме до серпня 2020 року з можливістю продовження. Адже, не зважаючи на послаблення карантину, багатьом бізнесам складно відновити свою, докарантинну, діяльність. Інформаційна підтримка для багатьох досі дуже важлива. Крім того, чимало учасників, читаючи про інші бренди, знаходять собі партнерів та створюють бізнес-колаборації.

Підтримайсвоїх інфографіка

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com