На Тернопільщині судитимуть злочинне угруповання, яке виготовляло та збувало алкогольний фальсифікат

preview111111Податківці припинили нелегальну діяльність злочинної групи у складі трьох осіб, які займались виготовленням та реалізацією фальсифікованих алкогольних напоїв з використанням підроблених марок акцизного податку.

Ділки виготовляли та реалізовували фальсифікат під виглядом горілки та коньяку різних марок, зазначають у Головному управлінні ДФС у Тернопільській області.

Під час обшуків у лютому цього року податкова міліція вилучила понад дві тисячі літрів водно-спиртової суміші, яку видавали за елітний алкоголь відомих брендів. Конфіскували також обладнання для змішування, очищення та перекачування купажу спиртосуміші, матеріали для упакування контрафактної продукції, порожню тару.

5ece251267b0b 122За результатами досудового розслідування, яке проводилось слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС в області, трьом особам повідомили про підозру у незаконному виготовленні алкогольних напоїв, зберіганні з метою збуту, транспортуванні з цією метою та збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв, вчиненими у складі організованої групи. Організатору ж також інкримінували підозру у придбанні, зберіганні та використанні при продажу незаконно виготовлених підакцизних товарів підроблених марок акцизного податку.

Кримінальне провадження направлено до суду з обвинувальним актом.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com