Дві тернопільські фотохудожниці відкривають спільну виставку

IMG 20240930 095450 309

3 жовтня у креативному кластері Nа пошті відкриється нова виставка - «Identitas profunda». Це творчий дует Наталки Перепелиці та Ренати Остяк, який поєднала кураторка простору Марія Юрчак.

Наталка Перепелиця родом з Бучача, закінчила НаУ «Острозька Академія» за спеціальністю «Літературна творчість», але її творчість не обмежується літературою. «Мій творчий шлях почався не з художньої освіти, а з роздумів про буття і мене в ньому», - каже Наталка. У проєкті «Identitas profunda» вона досліджує психологічні стани дорослої людини, що проходить кризу ідентичності в період глобальних світових стресів. Це - перший виставковий проєкт дівчини.  

Рената Остяк – тернопільська мисткиня, яка живе та вивчає фотографію у Великій Британії. У своєму проєкті створювала автопортрети у фешн стилі, досліджуючи як текстури впливають на мову тіла та відчуття, які переросли у колажі і дослідження власної ідентичності. 

 - Ми відкриті до пропозицій співпраці, і от коли нам написала Наталка, я зрозуміла, що було б гарно поєднати її роботи із проєктом Ренати, який я побачила в мережі буквально напередодні. На щастя, обидві дівчини були «за» зробити спільну виставку, - каже Марія Юрчак. 

Запрошуємо на відкриття у четвер, 3 жовтня о 18:00. Вхід – вільний. Експозиція триватиме 3 тижні. Адреса: вул. Коперника, 4.

 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com