Подорожуйте світом не виходячи з дому

d7fa7effed4c4d0ee38feab781547647b45ea628Через коронавірус багато країн ввели обов'язковий карантин, відкриті лише продуктові магазини, аптеки і банки, а жителям наказано сидіти вдома. Багато хто навіть беруть роботу додому, а тому постійно знаходиться у чотирьох стінах. В таких умовах дуже швидко стає нудно.

Можна, звичайно, присвятити час серіалу або книзі, які довго відкладав, а можна зайнятися саморозвитком. У багатьох великих музеях світу є безкоштовні онлайн-тури, якими ми зараз з тобою поділимося.

Лувр, Париж
Відвідування найзнаменитішого музею Франції обійдеться тобі в 20 євро, але дещо можна подивитися і в вірутальному турі. На жаль, весь музей поки не перенесено в онлайн, але вже можна відвідати виставку, присвячену Стародавнього Єгипту, оглянути луврский рів або заглянути в Галерею Аполлона.

 Музей Прадо, Мадрид
На жаль, тут прогулятися коридорами не дадуть, зате іспанці пропонують уважно оглянути які там картини зберігаються. Відмінна можливість ближче познайомитися з творчістю Франсиско Гойї або Дієго Веласкеса.

Музей Гуггенхейма, Нью-Йорк 
Так само, як і в Іспанії, цей музей виклав все що зберігаються у себе шедеври в Мережу. Можна розглянути картини Пабло Пікассо та інших геніальних художників, ключова відмінність - зручність. На сайті є зручний рубрикатор, який допоможе в пошуку тих самих шедеврів.

Ермітаж, Санкт-Петербург
Дуже пізнавальною може стати онлайн-екскурсія в Ермітаж. Завдяки проєкту «У фокусі» користувачі можуть не тільки в деталях розглянути твори мистецтва, а й послухати про них невеликі лекції від зберігачів музею.

 Rijksmuseum, Амстердам 
А ось один з найбільш відвідуваних музеїв світу також дає своїм віртуальним відвідувачам можливість прогулятися по будівлі. А тому, можна насолоджуватися не тільки творами Вермеєра, Рембрандта та інших, а й оцінити інтер'єр.

За інформацією МоєМісто

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com