Роман Санчин з Тернопілля переміг у «Голосі Країни-10»

романРоман Санчин з Тернопільщини переміг у «Голосі Країни-10», виграв квартиру та ощастливив Тіну Кароль.

Фінальний випуск 10 сезону вийшов 26 квітня 2020 року на телеканалі 1+1. У цьому випуску учасники команди Тіни Кароль, Потапа і Насті Каменських, Дана Балана, Монатіка боролися за право стати переможцем ювілейного сезону пісенного проєкту.

Через пандемію коронавірусу фінал проєкту «Голос країни-10» відбувся в особливому форматі, враховуючи важливість дотримання всіх умов карантину. Так, ведучі перебували у ізоляції й з’являлися на сцені як голограми, учасники по одному виступали, а тренери взагалі – перебували по домівках.

Суперфінал відбувся за оновленими правилами у два етапи. Так, у першому виступили усі 20 учасників, які виконали нові пісні. За результатом глядацького голосування до другого етапу пройшли по одному вокалісту з кожної команди. Потім четверо суперфіналістів – це Сергій Асафатов, Індіра Єдільбаєва, Єрлан Баібазаров і Роман Сасанчин виконали композицію, з якими прийшли на «сліпі прослуховування» проєкту. Серед них глядачі і обирали переможця.

Роман став переможцем шоу із піснею «Цвіте черешня». Переможець проєкту отримав квартиру в Києві, а його зіркова тренерка здобула п’яту перемогу у вокальному шоу.

Співає Роман Сасанчин змалку. Перший виступ хлопця відбувся на святковій лінійці в школі, коли він йшов у 1 клас. Відтоді батьки Романа робили все для того, щоб їхній син займався улюбленою справою та співав. Так, талановитий вокаліст вже закінчив Товстенську музичну школу та Львівську спеціалізовану музичну школу-інтернат ім. Соломії Крушельницької за класом вокал. Наразі Роман Сасанчин здобуває освіту у Теребовлянському коледжі культури і мистецтв і продовжує займатися музикою. Вперше на сцену «Голос. Діти» Роман Сасанчин прийшов, коли йому було всього 10 років. Тоді школяр із села Садки, що в Тернопільській області, не зміг розвернути крісла тренерів. Однак вже у 2 сезоні повернувся на сцену та став переможцем шоу у команді Тіни Кароль.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com