У Тернополі відзначили працівників соціальної сфери

nagorodgennya pratsivnikiv sotsialnoi sferi ternopolya 2021 rik 3День працівника соціальної сфери відзначають в Україні щороку в першу неділю листопада.

Наше життя проходить в колективі й обумовлено нашим соціальним оточенням. Тому, опинившись у складних життєвих обставинах, ми розраховуємо не лише на власні сили, а й на допомогу близьких, громади, держави.

Традиційно з нагоди свята у Тернополі подяками, грамотами та цінними подарунками були відзначені близько 20-ти кращих працівників соціальної сфери міста.

Серед нагороджених – й інспектори управління соціальної політики, і соцпрацівники та провідні фахівці міського територіального центру соціального обслуговування населення, Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю і міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, зазначають у пресслужбі ТМР.

nagorodgennya pratsivnikiv sotsialnoi sferi ternopolya 2021 rik 7

«Тернопільські соціальні працівники - це професіонали та Люди з великої букви. Пенсіонери, інваліди, малозабезпечені верстви населення, діти-сироти - це ті люди, які щодня потребують вашої уваги та підтримки. Кожен з вас своєю турботою, а іноді й просто посмішкою та добрим словом даруєте такі необхідні кожній людині віру, впевненість та надію, - звернувся до присутніх міський голова Сергій Надал. - Щиро дякую всім соціальним працівникам Тернополя, які в часи пандемії залишаються на своїх постах та щодня допомагають потребуючим. Ви також показуєте приклад відповідальності за своє і чуже здоров’я, проходячи вакцинацію. Це гарантія не лише допомоги, а й безпеки. Низький уклін за відданість обраній справі. Нехай вашу щоденну працю благословляє Господь».

nagorodgennya pratsivnikiv sotsialnoi sferi ternopolya 2021 rik 10

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com