У Тернополі триває конкурс на кращий макет Різдвяної шопки

шопкаДо 30 грудня у Тернопільській міській територіальній громаді триває прийом заявок на традиційний щорічний конкурс на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво».

У конкурсі можуть брати участь: установи, підприємства, заклади, організації, суб’єкти господарської діяльності  незалежно від форм власності, розташовані на території Тернопільської міської територіальної громади; церковні громади, парафії; професіонали, аматори; мешканці Тернопільської міської територіальної громади.

Оцінюватимуть роботи учасників у цьому році в трьох номінаціях, а саме: «Різдвяна шопка» –  передбачає виготовлення макету різдвяної шопки; «Вертепна атрибутика» – передбачає виготовлення різдвяної зірки, вертепних персонажів; «Ялинкова прикраса» – передбачає виготовлення автентичних іграшок.

Заявки для участі у конкурсі подаються в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради до 30.12.2021р. за адресою: 46001, бульвар Шевченка, 1 каб. 31, тел. (0352)52-67-32.

Переможці визначатимуться спеціально створеною комісією та будуть нагороджені Подяками міського голови і грошовою винагородою.

Усі подані роботи будуть представлені на виставці у січні 2022 року.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com