Тернопільська бібліотека закликає долучатись до освітнього курсу «Безбар’єрна грамотність»

1 13Втомились від бар’єрів та викликів, які диктує сучасність? Тернопільська обласна бібліотека для дітей запрошує усіх охочих пройти онлайн-курс» «Безбар’єрна грамотність», який стартував у межах реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні.

Метою нового освітнього курсу є ознайомлення слухачів з основними принципами безбар’єрності на прикладі повсякденних життєвих ситуацій.

Курс включає 8 серій тривалістю 6-10 хвилин кожна, які навчають уникати стереотипів та упереджень, натомість формують грамотний та аналітичний підхід до сприйняття інформації.

У книгозбірні вже відбулось перше навчання в межах даного проєкту. По завершенні курсу усі учасники отримали сертифікати та кредити ЄКТС, що є невід’ємною частиною навчання державних службовців.

Усіх бажаючих пройти безкоштовний освітній курс «Безбар’єрна грамотність» просимо телефонувати за номерами: 23 59 48 та (096) 096 79 92, або завітати у бібліотеку і дізнатись деталі. Наша адреса: м. Тернопіль, вул. Коперника, 17.

Уляна Пилипчук,

провідна редакторка Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com