Міський голова привітав тернопільських військових правоохоронців з річницею створення Військової служби правопорядку у ЗСУ

obladnannya dlya viyskovih 19 04 202219 квітня Військова служба правопорядку у Збройних силах України відзначає ювілей - 20-ту річницю від дня створення. З нагоди професійного свята тернопільських військових правоохоронців привітав міський голова Сергій Надал і вручив бійцям відзнаки та цінні подарунки.

privitannya vsp zsu 19 04 2022

«Сьогодні ваше свято особливе, адже відзначаєте ви його під час відкритої збройної агресії російських військ на території України. Це ще більш підкреслило роль і важливість Збройних сил України, в тому числі, і Військової служби правопорядку. Свій святий обов’язок з охорони територіальної цілісності України тернопільські «військові поліцейські» гідно несли і несуть в умовах російської агресії. Особливо зараз, коли московські нелюди відкрито вторглися на нашу українську землю, - відзначає Сергій Надал. - Бійці Військової служби правопорядку попередили багато диверсій та терористичних актів, активно борються з ворожими диверсійно-розвідувальними групами, забезпечують дотримання комендантської години. Б’ють московського ворога разом з іншими підрозділами Збройних сил. Тож бажаю вам професійного та кар’єрного росту, міцного здоров’я, нових чергових та позачергових звань. Завжди повертатися цілими і неушкодженими після виконання завдань до своїх сімей. Якомога швидшої перемоги, миру, спокою та благополуччя. Слава Україні!».

Окрім вручених відзнак, військовослужбовці в рамках реалізації «Програми забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову Тернопільської міської територіальної громади на 2022 рік» отримали необхідне обладнання, яке допоможе у виконанні бойових завдань.

За інформацією пресслужби ТМР

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com