23 травня в Україні відзначають День Героїв. Міський голова привітав всіх тернополян та українців зі святом

свято героїв 2222Сьогодні, 23 травня, українці відзначають День Героїв – щорічне свято, запроваджене на честь усіх захисників нашої країни, які боролись та продовжують боротись за свободу та незалежність нашої держави.

Вітання міського голови Сергія Надала з Днем Героїв України: «Українські герої – це прості люди, жінки та чоловіки, хлопці та дівчата, діти та літні люди, які стали до лав: руських дружин великого князя Святослава і короля Данила козацьких полків Богдана Хмельницького, Івана Мазепи, Івана Виговського, Української Галицької Армії Мирона Тарнавського Січових стрільців, Дмитра Вітовського, Армії Української Народної Республіки, Симона Петлюри, Організації Українських Націоналістів, Євгена Коновальця і Степана Бандери, Української Повстанської Армії, Романа Шухевича, активісти визвольного руху шестидесятників, творці Революції Гідності.

Українські герої – це прості українці, які у складі Збройних сил України, Територіальної оборони, Нацполіції, Нацгвардії, СБУ та добробатів знищують московську нечисть. Це Герої Азовсталі, Рубіжного, Попасної, Ізюму. Це Герої Сєвєродонецька та Лиману.

Українські герої – прості українці, які стали волонтерами і цілодобово працюють задля допомоги українській армії та жертвам московської орди.

Українські герої – це прості українці, які продовжують працювати в українських містах та селах, щоб працювала економіка, щоб наповнювалися бюджети, щоб Україна мала за що фінансувати армію.

Я з упевненістю можу сказати, що Українці – це нація Героїв.

Вічна пам’ять всіх загиблим воїнам. Здоров’я та Божого благословення захисникам України!

Миру нам всім після перемоги над нашим багатовіковим московським ворогом. Слава Україні! Героям Слава!»

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com